Reklam ve fikir fabrikası Majesty Ajans
MajestyMajestyMajesty
(Pazartesi - Cumartesi)
bilgi@majestyajans.com
Muratpaşa, Antalya
MajestyMajestyMajesty

WhatsApp Davet Edildiğiniz Görüşmeye Sonradan Dahil Olabileceğiniz Bir Özellik Getiriyor!

  • Anasayfa
  • blog
  • WhatsApp Davet Edildiğiniz Görüşmeye Sonradan Dahil Olabileceğiniz Bir Özellik Getiriyor!

WhatsApp’ın Android Beta sürümü 2.20.203.3’e yükseltildi.

Bu güncellemeyle, hala geliştirilmekte olan iki özellik gün yüzüne çıktı. Bu özellikler, Android ekosistemindeki kullanıcı deneyimini iyileştiriyor gibi görünüyor. Bu iki işlevin ne zaman kullanılabilir olacağı belli değil.

 

WhatsApp’ın en son Beta sürümündeki ilk özellik, cevapsız aramaların daha sonra bağlanmasını sağlar. Bir grup toplantısına davet edildiğinizi, ancak şu anda bu daveti kabul edemediğinizi varsayalım. WhatsApp’a bir sonraki girişinizde konuşma hala devam ediyorsa, bu görüşmeye bağlanmanıza izin veren bir pencere göreceksiniz.

Yeni Özellik Görünüşü

Telefonlarında parmak izi okuyucu sensörü varsa, Android kullanıcıları bu özelliği WhatsApp’ta oturum açmak için kullanabilir. WhatsApp’ın geliştirmekte olduğu bir diğer özellik ise kullanıcı güvenliği ile yakından ilgilidir. Ancak parmak izi okuyucu sensörleri olmayan cep telefonu sahibi tüketiciler bu özellikten yararlanamıyor. Burada geliştiriciler, WhatsApp’ın bu özelliğinin kapsamını genişletiyor.

 

WhatsApp’ın en son Android Beta sürümündeki yeni özellik, parmak izi kilidini biyometrik kilide dönüştürüyor. Böylelikle kullanıcının telefonunun yüz tanıma özelliği varsa kullanıcı bu şekilde WhatsApp’a giriş yapabilecektir. Bu özelliğin yalnızca Android kullanıcıları için mevcut olduğunu ve iOS platformundaki WhatsApp’ın zaten FaceID ve TouchID’yi desteklediğini belirtmekte fayda var.

2 Comments

Yorum bırak